Online zwarte lijst krediet afsluiten

Zou jij graag online zwarte lijst krediet afsluiten? Lees hier hoe je in een aantal simpele stappen snel krediet afsluit!

Online zwarte lijst krediet afsluiten

Een groot deel van de bevolking heeft tegenwoordig een zwarte lijst registratie. Deze zwarte lijst registratie is meestal het gevolg van wanbetaling van een krediet. Het kan ook bijvoorbeeld gebeuren wanneer je te laat een telefoonrekening betaalt. Het nadeel is dat een zwarte lijst registratie bij de Nationale Bank soms tot wel een jaar kan blijven staan. Gedurende deze periode is het lastig, dan wel onmogelijk, om bij een reguliere kredietverstrekker te lenen. Om te controleren of er sprake is van een zwarte lijst registratie, wordt er door onder andere banken namelijk een zwarte lijst controle uitgevoerd. Gelukkig zijn er daarnaast ook lening aanbieders die een zwarte lijst check achterwege laten en waar jij direct zonder moeite kunt lenen!

Zo werkt online zwarte lijst krediet afsluiten

Hoe is het mogelijk dat sommige aanbieders een zwarte lijst check hanteren en andere niet? Dit komt doordat een zwarte lijst check geen verplichte procedure is bij het afsluiten van krediet. De reden dat veel (grotere) kredietverstrekkers ervoor kiezen deze check uit te voeren is om het risico op wanbetaling tijdens de economische crisis zo laag mogelijk te houden, maar het is helemaal niet altijd nodig om een kredietcheck uit te voeren, zeker niet bij leningen van kleinere bedragen. Indien jij dus snel een klein bedrag wilt lenen, is het in veel gevallen slim om te kiezen voor een onafhankelijke kredietverstrekker die een kredietcontrole achterwege laat. Bij deze aanbieders kun je vaak enkel kleine bedragen lenen, als veiligheidsmaatregel.

Waar vind ik aanbieders voor online zwarte lijst krediet afsluiten?

De meeste aanbieders van toegankelijke zwarte lijst leningen, ook wel minileningen of flitskredieten genaamd, zijn te vinden op internet. Via internet kun je immers het snelste en het gemakkelijkste een klein bedrag lenen. Papierwerk en kredietcontroles blijven bij deze aanbieders meestal achterwege. De wettelijke voorwaarden zijn wel altijd van toepassing, waardoor het dus van belang is dat jij je altijd goed inleest voordat jij een lening afsluit. Zo is het verplicht dat jij minimaal 21 jaar oud bent en beschikt over een vast bedrag aan inkomsten. Of er sprake is van aanvullende voorwaarden verschilt per kredietverstrekker, houd daar dus altijd voldoende rekening mee en ga ook na of jij het geleende geld op tijd weer beschikbaar kunt hebben om geldproblemen op de lange termijn te voorkomen.

Zo kun jij gemakkelijk online zwarte lijst krediet afsluiten

Een groot voordeel van deze kredieten is dat je de best passende lening gemakkelijk online afsluit. Je hoeft daarvoor niet de deur uit en ook hoeven er geen papieren opgestuurd te worden. Online lenen betekent vaak dat jij al in 10 minuten over extra geld kunt beschikken, omdat je een lening aanvraag zonder gedoe online kunt regelen. Ga simpelweg na of jij met een officieel geregistreerde aanbieder te maken hebt (je kunt daarvoor het KvK of BTW-nummer checken), lees de voorwaarden nauwkeurig door om te bepalen wat er voor jou mogelijk is en sluit de gewenste lening af met behulp van het online aanvraag formulier. In veel gevallen ontvang je vervolgens nog dezelfde dag geld, zonder gedoe of kredietchecks!