Lenen op de zwarte markt

Denk jij dat jij beperkt bent tot het lenen op de zwarte markt? In vele gevallen kun jij ook nog op een andere wijze snel aan geld komen! Lees hier alles.

Lenen op de zwarte markt

Veel mensen worden afgewezen voor een lening bij de bank. Dit vaak omdat er sprake is van een zwarte lijst notering, vanwege werkloosheid of omdat iemand niet genoeg verdiend. Als jij snel geld nodig hebt, is dit natuurlijk een hele vervelende situatie. Waar kun je nu terecht voor een lening? Als jij niet van familie of vrienden kunt lenen of een voorschot kunt krijgen op je salaris, kom jij dan al snel uit bij lenen op de zwarte markt. Echter is dit niet ideaal, omdat je niet weet of deze manier wel veilig is en of je wel duidelijke en eerlijke afspraken hebt. Gelukkig is lenen op de zwarte markt vaak niet noodzakelijk.

Lenen op de zwarte markt is niet nodig

Gelukkig is er ook een alternatief voor lenen op de zwarte markt, wanneer jij bij de bank wordt afgewezen voor een lening. Jij kunt met zwarte lijst notatie namelijk nog wel lenen bij minilening aanbieders op internet. Het afsluiten van een minilening op internet is zeer gemakkelijk en zorgt ervoor dat jij snel over geld kunt beschikken. Daarbij zijn deze leningen zeer toegankelijk, en daarbij voor vrijwel iedereen mogelijk. Dit is dus de laatste dag dat jij ‘nee’ te horen hebt gekregen!

Online lenen in plaats van lenen op de zwarte markt

Minilening aanbieders opereren via internet. Dat betekent dat jij vanachter de computer jouw ideale lening kunt afsluiten. Alles wat jij hoeft te doen is het invullen van het aanvraag formulier en aangeven hoeveel jij wilt lenen. Daarbij hoef jij geen papieren mee te sturen of lastige vragen te beantwoorden. Zo kun jij in 5 minuten jouw leningaanvraag regelen! Daarbij komt dat jij vaak dezelfde dag al op je geld kunt rekenen en bij sommige lening aanbieders het geld zelfs al in 10 minuten op je rekening ontvangt. In tegenstelling bij de bank hoef jij dus niet te wachten tot jij je geld over een paar weken eindelijk ziet, jij kunt het geld direct besteden!

Lenen op de zwarte markt is even makkelijk als online lenen

Misschien denk jij, ik leen liever op de zwarte markt omdat dit gemakkelijker is. Het is waar dat je bij leningen op de zwarte markt geen vervelend papierwerk of lastige voorwaarden hebt. Echter is dit ook het geval bij minileningen. Het enige waarmee jij rekening moet houden is dat jij minimaal 21 jaar oud bent en over vaste inkomsten beschikt, verder hoef jij niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen of over specifieke papieren te beschikken. Op die manier is een lening geen gedoe en bijna altijd mogelijk! Er wordt verder ook geen zwarte lijst controle gedaan, dus ook een zwarte lijst notatie is voor het afsluiten van deze leningen niet belangrijk.

Hoeveel lenen op de zwarte markt of op internet?

Er kan wel een verschil zijn in de hoogte van de leningen die je kunt afsluiten op de zwarte markt en die bij minilening aanbieders. Minilening aanbieders stellen jou in staat om alle bedragen tussen de 50 en de 1000 euro te lenen. Dat zijn dus relatief kleine bedragen. Het voordeel is wel dat jij geen hoge schulden opbouwt en dat jij wel net aan dat beetje extra kunt komen. Op de zwarte markt verschilt de hoogte van de leningen. In ieder geval is het slim om eerst een minilening te overwegen voor jij overstapt naar lenen op de zwarte markt!